Ufff...laaačnaaa, nekaj bi jedla. Neprijetna situacija, v kateri se je težko upreti skušnjavam. Meni se po navadi pojavi 1 teden pred ciklusom in traja cel tedeeen .

No ja, bo že, več volje in truda bo potrebno vložiti v to, da ne klonem. Tudi če bom jedla malenkost več, samo da je v okviru keto/lchf diete. Tudi če tehtnica stoji, pot je še dolga...

Tehtnica stoji na 106,5. No ja, vsak dan po kilo dol bi pomenilo zelooo nezdravo zgubljanje telesne teže. Rezultat za prvih 10 dni je - 4,6 kg, kar je meni super rezultat s katerim sem zadovoljna.

Danes sem preskočila jutranji trening, ker se bom popoldan odpravila na Golovec.

 

Zajtrk: 1 umešano jajce, 2 keto rolici, paradižnik, par kockic parmezana (zagotovo kakšno preveč ), ki v tem primeru nadomesti maslo

Kosilo: keto mesni polpeti s špinačo in cvetačnim pirejem iz naše dnevne ponudbe

Večerja: tuna, paradižnik in maslo.

 

Včeraj sem namesto polnjene paprike "podlegla" keto ciganskemu golažu. Norooo dobro. Za večerjo pa jedla stročji fižol v solati in feta sir.

Danes nimam niti neke prave volje. Zakaj? Nimam pojma. Pride tak dan. Tako da danes nekih posebnih modrosti ne bom delila z vami, mi manjka tudi inspiracije. Kar je cisto ok. Pomembno je, da se poslušamo, sploh v času, ko se na novo lotevamo novega režima prehrane. Na silo je neke stvari treba, kar pa ni nujno, pa lahko tudi počaka kakšen dan. Nobenega ne bo konec. Bodite nežni in razumevajoči do sebe. Kil nismo pridobili v enem mesecu, tudi zgubili jih ne bomo tako zlahka in hitro.

Tako, se beremo spet ju3 =)

Blog