Tako, tehtnica? 104,5 kg.

Trening? Kasneje, trenutno sestavljam glavobol. Ali pa razstavljam, ma kaj jaz vem

Skratka, kaj bomo danes jedli:

 

Zajtrk" 2 jajčka na oko

Kosilo: piščančji file na žaru z bučkino omako in mocarelo, skutinimi keto polpeti, zelena solata, maslo iz naše dnevne ponudbe "kuhamo danes"

Večerja: tuna v solati z mocarelo in feta sirom

 

Komaj čakam, da se povzpnem na Šmarno goro. Komaj čakam, da na tehtnici po dooolgem času (ja, mislim, da so bili dinozavri še živi takrat), vidim dvomestno številko. Da ugotovim, da so mi kavbojke prevelike. Da so mi "ta tesni" čevlji ravno prav. Da iz omare končno vzamem malo morje stvari, ki me čakajo. Ene od prej, ker seveda "bom kmalu shujšala", in ene nove, ker seveda "bom kmalu shujšala". Komaj čakam, da poskusim poročno obleko, ki potrpežljivo čaka v omari.

Vesela sem, ker sem nekaj malenkosti že dosegla. In prav je, da se ozrem nazaj in sem hvaležna, da mi ke doslej že vse to uspelo. Da me kavbojke več ne tiščijo. Da pišem blog. Da sem fizično aktivna. Da se trudim vsak dan že skoraj tri tedne brez ene pregrehe. Da se mi zdi, da sem že zelo suha (mater, od kod mi ta ideja, še niti pozna se mi me drugje, kot na tehtnici, pa mogoče na obrazu, meni se pa zdi, da sem že fantasticno vitka ). Da nimam več "megle" v glavi zaradi OH-jev. Da me ne popada več volčja lakota. Da nimam večkrat na dan noro "dobre" ideje, kako dobra je tortica, pa čokolada, pa pečen krompir, pa testenine...Da se ne zbudim s slabo vestjo, da sem včeraj prekršila dieto in spet pustila na cedilu samo sebe .

Super sem, zadovoljna in vesela, ker tudi v tako kratkem času, kot je 19 dni, taki mali dosežki pomenijo res veliko. In hvala, ker mi pomagate rasti. No, ali pa zgubljati (težo) . Kakor se vzame.

Fantastičen sončen dan naj vam nariše nasmehe na obraz

Se beremo spet ju3. =)

Blog