Dan 8. Tehtnica? 108,3. -0,3. Ql. Važno je, da ne stoji. Glede na zmanjšano količino spancaed vikendom sem lahko res zadovoljna

Trening = hitra hoja 35 min v dežju z dežnikom, tako da danes ni bilo kamnov. In ne vaj za stegna in zadnjico. Jutri bojo (upam). Danes sem bila mokra kot miška. No ja, velika miš (zaenkrat še ).

 

Zajtrk: tuna v konzervi, paradižnik in 3 kocke parmezana namesto masla.

Kosilo: preskočila zaradi časovne stiske, rešila situacijo s pestjo oreščkov.

Večerja: pečena bedrca v pečici, motovilec solata, maslo.

 

Včeraj mi je za kratek čas srce bilo hitreje kot običajno. Razlog: več energije na tej prehrani in ketoni, ki so za bitje srca učinkovitejši. Sicer se ta hitrejši utrip hitro uredi, je pa lahko rešitev tudi slana limonada. Ja, še ena stvar, soliti hrano je potrebno več. Zakaj? Ker se z odvajanjem vode iz telesa, ker ni več toliko oh-jev, ki bi jo zadržali, odvajajo z vodo prekomerno tudi elektroliti. Zato je enostavna rešitev več soli v prehrani. Cca 1/3 več. Če vam to ne paše pa kot rečeno, slana limonada.

Upam, da vam gre in vam ti napotki pomagajo. Za vprašanja z veseljem na zs. In seveda, blog lahko delite in še komu pomagate k odločitvi in k lažjemu začetku s podporo na keto/lchf prehrani.

Do ju3 bodite fajn in se beremo. =)

Blog