Uhhhh, zjutraj sem bila doma 2 uri v športni opravi. 2 celi uri, preden sem se spravila na trening. Ne mores verjeti, nikakor se mi ni dalo. Polno glavo sem imela obveznosti... In potem sem vzela ključe od avta in sem šla. In sem naredila cel trening, enako kot včeraj. Nekih novitet nisem uvajala, enostavno ni bil dan za kaj novega. Kamna sta me čakala. Roke od včeraj niso pekle. Aja, včeraj sem govorila s športnim trenerjem Primožem, na hitro sva podebatirala o pulzu aerobne in anaerobne vaje. Torej splošna, on pravi "dinozaverska formula", za izračun maksimalnega pulza = 220 - leta. Torej je v mojem primeru moj maksimalen pulz 220 - 44 = 176. Pulz za kurjenje maščobe je nekje med 60% in 70%, torej npr. 65% od 176 = 114 udarcev na minuto. To pomeni, da moje telo po nekje cca 25 minutah začne pri nekje 105 in 123 udarcev na minuto pospeseno kuriti maščobo.

 

Ok, ker jaz trenutno delam na cca 140/um (udarcev na minuto), trenutno delam na kondiciji, kar je ok. Prvi cilj je Šmarna gora. Pa ne da je že zdaj ne zmorem, ampak se imam rada. Da lazim po koreninah v hrib in grizem kolena medtem, ko nimam pojma, a bo srce ostalo nekje pri kapelici. No, to pač ni zdravo, tako da se tega (še) ne grem. Pa še malo hecno je, ko te prehitevajo 70 letniki z nasmehom na obrazu medtem, ko ti, 25 let mlajša, ob poti počivaš in tehtaš svoje možnosti, če ti sploh rata priti do vrha .

Ok, tehntnica? 108,5. Jaaaa, aha + 0.6kg. To je to. Ko se lačna kot pes s ketne spustiš v izboren solatni bar, ne pomaga če zbiraš med različnimi vrstami dovoljene zelenjave. Kar je preveč je pač preveč. In dan pred tem spuščen obrok. Pa smo tam. Kile v plus namesto v minus. No ja, pot je še dolga, glavo pokonci in gremo naprej.

 

Kaj sem jedla danes? Brutalno iskreno? Ko sem totalno leteča prišla vmes med opravki enkrat do službe, je bil moj prvi obrok čokoladna keto mouse tortica. Rezala sem jo za eno naročilo in ker sem preskočila zajtrk je bila opcija, ali torto, ali pa začnem gristi ljudi okoli sebe. Lakota, živci...to je to. Potem še 3 keto fingerse in popoldan pol vrečke indijskih oreščkov. Skratka jedilnik za uokvirit, kako se keto diete NE lotevati. Lepo prosim, ne sledite današnjemu jedilniku. Predlagam včerajšnjega, bo bistveno bolje.

Tako, jutri in v nedelji je dan počitka od jutranjega treninga. Lepo bodite in saj veste, vedno ne gre vse po planu. To se imenuje življenje.

Se beremo =)

Blog