Pozdravljeni navdušenci naketo.si.

Danes sem podlegla skusnjavi in zjutraj stopila na tehtnico.

Rezultat 108,9kg Jasno, da je tak razultat posledica odvajanja vode, ampak za motivacijo je vseeno super stevilka.

Sama se v bistvu ze leta tehtam vsako jutro. Zakaj? Ne vem, navada...Po vsej verjetnosti bom s tem tudi nadaljevala. Sicer mi je jasno, da na začetku leti voda iz telesa in so rezultati zelo obetavni, po parih dneh se to sicer umiri in gre bistveno bolj pocasi. A meni tako ustreza. Drugace pa so priporocila keto strokovnjakov za tehtanje enkrat tedensko ali celo enkrat mesecno. Zjutraj, na tesce. In ko stoji tehtnica, se pri vecini centimetri (obsegi) se vedno manjsajo. Torej ni merodajno samo tehtanje, ampak obvezno tudi meritev obsegov telesa (nadlaket, prsa, pas, boki, zadnjica, stegna). Pa ne ekrat na dan, a ne? Tedensko bo povsem ok.

 

Popravek od vceraj: namesto solate s piscancem sem kupila v trgovini solatno skledo (zelena solata) s tuno in jajcem, ker nisem uspela pravocasno priti do domacega stedilnika. Kupila sem se maslo, po navadi imajo trgovine tiste male porcijske kockice... Za take nujne situacije imam v avtu vedno mesanico olja in kisa, ker so trgovinski prelivi zal polni sladkorja.

Za danes zacetek s 30 minutno hitro hojo po dezju (pulz 140) in na koncu "za zacetek" se 10 pocepov, da bo po izgubljeni tezi manj viselo .

Zajtrk: 9:30 2 jajci na oko, 1 paradiznik in maslo. Kava s smetano.

Kosilo: 14:00: keto gyros kroznik s taziki omako + keto skutini polpeti s stirimi siri + zelena solata + maslo; iz nase ponudbe "kuhamo danes" na naketo.si

Vecerja: solata s piscancem + maslo *upam, da mi rata pravocasno priti do doma).

Pocutje za enkrat zelje po sladkem in kruhu za enkrat se ni. Upam, da niti ne bo. Prejsnjic sem keto dieto prekinila iz popolne traparije. Sploh ne znam razložiti, v bistvu sem mi je zdelo, da mi manjka nekaj sladkega. Pa sem "si privoscila". No, sladko mi sploh ni niti manjkalo, niti pasalo. Sem pa potem malo po malo zacela krsiti pravila. In padla ven iz utecene prehrane, kjer sem v slabem mesecu dni izgubila 8kg. In ti kilogrami se kar par let po tem niso vrnili.

O glavobolih in pekoči zgagi pa kdaj drugic.

Se beremo =)

Blog