Zivjo vsem skupaj

Naporen daaaannn, se komu? Zjutraj sem se zbudila z glavobolom (sem ga z vcerajsnjo objavo priklicala ). Zakaj? Pri meni se vedno pojavi po navadi 2. ali 3. dan, ko uvajam keto/lchf prehrano. Gre za abstinenco od sladkorja. No ja, to vseeno ni zmotilo zacrtane poti. Tehtnica = 108,6. "Samo" -0.3 kg Zakaj? Kdo ugane? Zato, ker sem vceraj zaspala po 24:00 uri. Eno mojih osnovnih pravil, ko želim izgubiti prekomerno telesno tezo je: dovolj kvalitetnega spanja. Pa to ne pomeni, da grem spat ob 2:00 in spim do 10:00 zjutraj. Povdarek je na "kvalitetnega spanja". 100x preizkuseno, ce grem spat prepozno, tehtnica stoji. Pika.

-0,3kg sicer ne pomeni, da stoji, pa vendar gre v prvih parih dneh vode iz telesa pri meni bistveno vec kot dobra dva kilograma. Najmanj 3 do najvec 4. Ker pa sem sla danes spat prepozno, je rezultat tak kot je. Skratka, v spanec se moram zazibati najkasneje do cca 23:15.

 

Ostalo po nacrtu:

40 minut hitre hoje + 10 pocepov. Dodala sem za zacetek se po 20 sekund 4 vaje za stegna in zadnjico. Vsako nogo izmenicno odrocim skrceno vstran, vzravnano vstran, skrceno nazaj in vzravnano nazaj in drzim 20 sekund. V bodoce bom delala po 3 serije in postopoma povecevala sekunde. Odlicne vaje za ta del telesa, zelo ucinkovite. A pozor, ucinkujejo sele takrat, ko zadrzite polozaj kljub temu, da misice "pecejo". Ne pozabite po vajah na raztezanje, drugače vam "musklfiber" ne uide .

 

Zajtrk: tuna v konzervi + cesnjev paradiznik + maslo.

Kosilo: buckina fritata z mocarelo in rukolo iz nase danasnje ponudbe "kuhamo danes" + zelena solata +maslo.

Vecerja: skleda zelene solate s piscancem (mogoce pa danes rata ).

 

Popravek od vceraj: na kolesu sredi mesta v casu vecerje, laaacna. Zavila sem v trgovino in v parku pojedla "keto rolice". Odlicna resitev, ko si v stiski in nimas pripravljenega obroka. Rezine pecenega prsuta, v katere zavijem zlicko sirnega namaza in nekaj sopkov motovilca. Take rolioce imam cca 3 dovolj, da se najem. Meni zelo okusno pripravljen obrok v minutki. Pa seveda kockica masla. Vse se da, ce se hoce, a ne? Mater sem pametna, pa vsakic do zdaj sem kapitulirala . No ja, zato pa pisem blog, ker je obveznost po doslednosti toliko vecja.

Se beremo =)

Blog